10-03-08

My sweet valentines....

Valentijn is al lang achter de deur, maar het blijft bij me aanslepen. Op de dag zelf besloot ik om het dit jaar eens over een andere boeg te gooien (lees het eens te vieren!). Bij gebrek aan één geliefde in mijn leven, besloot ik enkele geliefde vriendinnetjes en vriendje uit te nodigen.

I. belde als eerste dat ze ergens op een stationsplein staat in één of andere vreemd dorpje en dat ze de weg kwijt is...

Even later komt M als eerste toe (ik was al benieuwd wie er eerst ging zijn hihih) met een kadootje in haar handen (wat NIET de afspraak was!): zakjes snoepgoed gaf ze me met de woorden: 'tjah voor als je taarten mislukt zijn...' (typisch M, eerlijk en rechtuit). Eventjes zitten kletsen en de volgende waren daar.

L,L2 en A kwamen met één auto, verschrikkelijk milieuvriendelijk én goed voor de eigen financiele kant (typerend?). En ook zij hadden een kadootje mee: een paashaas met eitjes (tjah ze kennen me toch wel e mijn vriendjes, snoepgoed en ze is content.!!!) Ondertussen startten we al met het eten (A heeft er zin in dus wachten we niet langer.)

Even (halfuurtje) belt I met nog es op en we vinden elkaar. Ook I heeft een kado mee...een ambi pur auto verfrisser... Met een vragende blik in mijn ogen en de vraag 'stink mijn auto?' kon ze niet anders om met een typisch I glimlach te vertellen: dat dit het enigste was dat ze in het tankstation hadden dat ze mooi vond... (typisch I ).

Het eten gaat verder en mijn gerechten worden door een ganse jury beoordeeld...en wie durft nu nog zeggen dat ik het niet kan???? (ik overtref zelfs keukenprinses L met mijn pudding hihih). En naast het eten wordt ook nog es elke persoon geanalyseerd, verassend voor verschillende mensen (tussen haakjes toch nog even melden dat naart schijnt manipuleren niet altijd negatief is...zegt men...) en spelen we spelletjes (waar ook de verschillende kenmerken van de mensen naar boven komen leuk toch!)

Het vrolijk samen zijn en verschrikkelijk hard moeten lachen tot je bijna niet meer kan ademen maakt me enorm gelukkig, dat iedereen zonder vragen drank haalt, cd's oplegt, piano speelt en eten neemt geeft me een zo'n vertrouwd gevoel. En wanneer ze het huis verlaten dan wordt ik overspoeld door verschillende emoties, kan me niet voorstellen dat zij niet in mijn leven zouden vertroeven en bedenk ik me dat ik te weinig zeg dat ik ze verdomd graag zie...

12:59 Gepost door soet in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

niets boven een goeie groep vrienden die je doro en door kent en wiens karaktertrekekn je een glimlach bezorgen ;-)

Gepost door: jeronimo | 10-03-08

Mooi! :)

Gepost door: Tom | 10-03-08

graag zien dat doe ik ook................;soms.......;

Gepost door: tilde | 10-03-08

re: paaseitjes je derde zakje zijde niet beschaamd!!! geef dat maar eens rap aan mij!!!

Gepost door: jeronimo | 10-03-08

Kan zo'n deugd doen hé ! Ik geniet daar ook altijd enorm van.

Gepost door: oortje | 10-03-08

OMG....!! dat van die ambi pur... hilarisch :-)
ik ken ook zo iemand die dat zou durven.... tankstation... juist ja :-)

Gepost door: Cijferkes | 11-03-08

whaa!
coele blog!
&& ik lees dat je van Gent houdt? Ö
Gent héééérst! =D

xx

Gepost door: Clio. | 12-03-08

Snoep en Ambi-pur, laat het elke dag zo maar Valentijntijd zijn...

Gepost door: Marc | 13-03-08

De commentaren zijn gesloten.