04-04-08

He's just not into you...or is he???

<He's just not into you> zijn de bekende sex and the city woorden die heel verhelderend waren voor Miranda (een personage uit sex and the city). Het is een herkenningstheorie voor vrouwen om te weten wanneer een man gewoon niet geinteresseerd is..om het in het kort samen te vatten (voor meer info kijk naar satc!!!).

Zo wordt een mens ook soms geconfronteerd met verhelderende theorieen...Deze week vroeg ik een man (of jongen van bijna 30) of een 'gemakkelijk' iemand dan zo aantrekkelijker is dan een vrouw met duidelijk mening...Hij vertelde me dat het in het begin natuurlijk gemakkelijker is. Als je als man iets voorstelt en ze gaat akkoord denk je dat het een leuk voorstel is en voel je je bevestigd in je zijn, in je persoon! Wanneer een moeilijkere persoon dan al haar mening uit, dan voel je je onzeker...
Maar uiteindelijk gaf hij aan dat de 'gemakkelijke'persoon snel door de mand valt en dat de 'moeilijkere' iets blijvenders heeft. Het was een hele openbaring deze theorie VOOR MIJ en ook voor mijn andere vrfiendinnen...

Aan alle mannen/jongens die nog zo'n verhelderende theorie hebben (of deze willen weerleggen!) Go ahead!!!

14:58 Gepost door soet in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Verdorie toch he, nu heb ik nog steeds geen enkele aflevering van satc gezien....Dringend werk van maken :-)

Gepost door: oortje | 04-04-08

haha de "he's just not into you"-aflevering heb ik deze week nog herbekeken....moest er daarnet nog aan denken zelfs in de wagen

Gepost door: syho | 04-04-08

dat maakt mij dan een moeilijke mens?

Gepost door: tilde | 04-04-08

? Waarom zou een makkelijker persoon door de mand vallen? Ben ik het nu niet met eens. Als die 'makkelijkere' persoon even leuk is als die moeilijkere, dan weet ik het wel!

Gepost door: Einstein Brain | 05-04-08

pff mannen! ik denk dat ze toch liefst een gemakkelijke hebben hoor. eentje met niet teveel zorgen, die niet teveel nadenkt! ach ze moeten ons maar nemen hoe we zijn en anders hoeft het niet. Toch? :-)

Gepost door: amber | 06-04-08

@oortje: inderdaad dringend werk van maken, maar hou er wel rekening mee dat het verslavend werkt!
@syho: ik moet meerdere keren in een maand denken aan een satc aflevering, het begint een misvorming te worden...
@tilde: dat zeg ik niet é, maar misschien maken we het onszelf soms moeilijk??? ik bedoelde dat je een sterke persoonlijkheid hebt!
@einstein brain: de term door de mand vallen is wat verkeerd gekozen, net al de term moeilijke en gemakkelijke. Ik had het eigenlijk over sterke persoonlijkheden en mensen die zich naar de partners hun levensstijl aanpassen... Oh tis wat moeilijk om hier te typen, maar met deze uitleg ist al wat duidelijker? of niet???
Soit het is een theorie dat ik wel kan aanvaarden hihi
@amber:zeker amber, als wij moeten aanvaarden, dan moeten zij dat ook doen é (en zij misschien ietske meer hihih???)
@allemaal 2008 voornemen (of 2009 kben er nog niet aan uit): being easier...

Gepost door: soet | 06-04-08

goh.... verhelderende theorie hé,... tja, ik kan er direct aan minstens zes denken, en misschien per theorie een A4'tje volpennen... Of meer. Het hangt allemaal van zoveel af, om te beginnen: wat bedoel je met "gemakkelijk"? Gemakkelijk te versieren? In bed te krijgen? Gemakkelijk onder de sloef te leggen? Gemakkelijk à la ééntje die altijd jaknikt? etc etc?

Gepost door: Cijferkes | 06-04-08

Ow In dat opzicht bekeken, weet ik het wel. Liever iemand die leeft zoals ze het zelf wenst en die dan soms water bij de wijn doet om meegaand te zijn! Zo iemand zorgt immers voor nieuwe ontdekkingen in jezelf. In dat opzicht kan de keuze niet makkelijker!

Gepost door: Einstein Brain | 07-04-08

gemakkelijke seut vs grote teut Haha, wel... in eerste instantie moeten we natuurlijk niet veralgemenen;-) Voor ieder potje een dekseltje. Kleine dekseltjes voor kleine potjes, grote dekseltjes voor , jep. Maaaar, een ding weet ik na 27 jaartjes (en grijze haartjes?)toch wel vrij zeker: madammen met een oprechte teut en een intrigerende hersenmassa worden vast en zeker wel gewaardeerd door de mannelijke tegenhangers. En hoe ouder je wordt, hoe sneller de balans blijkt over te slaan naar 'dat tikkeltje meer'. Anders was ik nooit van straat geraakt, muha ;-)

Toffe blog!
Belfi

Gepost door: Elfi | 07-04-08

euhm? En dan natuurlijk het boegbeeld der intelligentie (zelfrelativatie): er stond een fout in mijn URL ;-) Niet belangrijk, wel snel even rechtgezet.

Succes met de gedachtes!

Gepost door: Elfi | 07-04-08

De commentaren zijn gesloten.