21-04-08

Fruit is gezond, toch?

Onder het moto: elk soort fruit is gezond dus een apple zal zeker ook geen kwaad kunnen, het volgende postje!

Reeds geruime tijd kan het merk 'apple' me wel bekoren, maar vermits ik niet over een eigen plekje beschik kan ik altijd wel de pc van een andere gebruiken... MAAR binnenkort komt de tijd wel dat ik me alleen ergens op deze wereldbol zal moeten (of willen eigenlijk) vestigen aan en dan kan ik natuurlijk niet zonder een pc (i know i'm a material girl). Kameraadje A. kon me al jarenlang warm maken door de verschillende verhalen van zijn Macje en ook kennis L. vertelt met pretlichtjes over zijn niet-pc!, mijn allerliefste toenmalige wederhelft van dit blogje (asje) heeft haar ook eentje aangeschaft en het heeft héél lang geduurd (wat een discipline heb ik toch!), maar een tijdje geleden ben ik toch eens de apple winkel binnengestapt en gewoon informatief dingetjes gevraagd... Een supersympathieke nerd vertelde enorm gepassioneerd over het witte mooie ding en gaf me een foldertje met de verschillende soorten i-books... Alleen gaan wonen zal een smak geld kosten, maar soms moet een mens nu eenmaal investeren in vrijheid en technologie...

noot voor de geinteresseerden: de aankoop is nog niet gebeurd, maar ik wil hier gewoon noteren: wordt zeker en vast vervolgd!

13:21 Gepost door soet in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

One apple a day keeps the doctor away! :-)

Gepost door: Leen | 21-04-08

Hèhè, ik ken ook een paar Apple-adepten... ik moet er altijd mee lachen!

Gepost door: PP | 21-04-08

Ik ben ook van die mening. Vandaar dat ze vanmiddag een schandalig groot full HD plasma scherm zijn komen leveren dat ik vorige week besteld had. Als je graag films kijkt, dan kun je dat beter in stijl doen ;)

En Apple, tja. Ik heb weinig ervaring ermee. Enkel met mijn iPod video, waar ik supertevreden mee ben. Ja, Apple kan mij als merk zeker bekoren. Jong, trendy en goed gedesigned... I like it :)

groet,
Tom

Gepost door: Tom | 21-04-08

nice nice nice.... ...van zodra ik de lotto win koop ik er mij ook ééntje... Ik zit hier nu met drie pc's en één laptop :-$
't zal al efkes gaan... ;-)
maar idd, op gebied van pc's... euhmm, ik bedoel COMPUTERS hebben ze écht wel een streepje voor! Voor hun iPhones en iPods heb ik het dan weer niet zo echt... (Nokia gsm en BlackBerry van het werk en een MP3-speler die de naam Walkman® mág dragen (want 't is een Sony) en bovendien nog een pracht van een ding is worden door de heer Cijferkes verkozen ;-)

Gepost door: Cijferkes | 21-04-08

:) Ik weet niet zo zot veel van computers en zit zelf achter mijn pctje. Dus heb ik het enkel over het esthetische aspect: mijn Toshibatje is zulk een gedrocht vergeleken met een hippe, trendy-e en stijlvolle MacBook.

Gepost door: hppgrl | 21-04-08

njah, mijn ervaringen zijn niet zo positief jammergenoeg....:-(

Gepost door: syho | 22-04-08

@'tje (en sinds de ontdekking van paul de leeuw show moet ik altijd glimlachen als ik een atje typ...) @leen: hihi
@PP: mee lachen dan wel...gepassioneerde mensen zijn toch altijd super en zeker niet lachwekkend, eerder charmant als jet mij vraagt!
@tom: Jong, trendy en goed gedesigned... een weerspiegeling van hoe ik wil worden bekeken hihih
@cijferke: tja ik moet nu ook geen drie pc's en een laptop hebben, dan toch maar liever één i-bookje..en zoooveel verschilt dat nu ook niet e met nen gewone degelijke pc!
@hppgrl: ja ik vind hem ook hip, maar ik vind hem gewoon ook gebruiksvriendelijk en uitnodigend om creatief te wezen!
@syho: i know i know en ik moet daar ook telkens aan denken maar ze zitten nu al enkele jaren verder en misschien maken ze al geen fabrieksfoutjes meer???

Gepost door: soet | 22-04-08

enja, fruit is heel gezond. Sedert ik drie stukken fruit eet 's morgens als ontbijt, ben ik al 3kg kwijt. Zonder daarbij echt op andere dingen te letten... :)

groet,
tom

Gepost door: Tom | 22-04-08

tegenreactie tjah, bij mij is't hoofdzakelijk beroepsmisvorming hé... één van die drie pc's is een oud ding en mijn laptop ook trouwens hoor.. dus er schieten maar twee pc's meer over hé... *grinnik*
en zooooo duur zijn ze idd niet nie, maar ik heb er nu ook niet het geld voor opzij liggen... dus sparen hé ;-)

Gepost door: Cijferkes | 22-04-08

kopen kopen is het antwoord. Sparen kun je een leven lang. en waarom? Om dan later dienen apple te willen in uw demente jaren? Geniet er nu maar van, als dat je gelukkig maakt *knipoog*

Gepost door: tilde | 22-04-08

nog es een @ @cijferke: oke beroepsmatig pc's aankopen is een geldig excuus en tjah ene mens moet zijn prioriteiten stellen é waaraan hij zijn geld spendeert...
@tilde: kopen is zeker ene optie, maar ik wil niet impulsief wezen en toch maar wachten tot juni...vermoed ik... ook es goed informeren...

Gepost door: soet | 23-04-08

De commentaren zijn gesloten.