30-05-08

The way we were...

Daar zitten we dan, twee giechielende meiden van net 23 of net nog niet, met ons gezicht voor het nieuwe camera'tje dat ik me aangekocht had. We dansen voor de camera, we lachen voor de camera, maar het mooiste van al is dat we proberen te zingen voor de camera maar telkens weer hervallen in de slappe lach. Opnieuw en nu serieus! 1 2 3 mislukt! Nog eens nog eens en dan maar het zielige liedje van Iris http://nl.youtube.com/watch?v=x1vVDh7hNlI die ons helemaal begrijpt ook al denkt hij van niet, vervangen door garbage i'm only happy when it rains.

Ik bekijk het en herbekijk het en voor de eerste keer in mijn leven word ik écht heel nostalgisch en zou ik voor één keer nog willen terugkeren naar de tijd waar we nog geen miserie gekend hadden, waar we beiden nog de twee supervrolijke meiden waren...

Maar gelukkig bestaat er nog iets als de gsm, ik bel haar op en samen hebben we het over de tijd van toen,  maar we laten ons maar tijdelijk in de nostalgie meeslepen en maken plannen om ook deze week een herinnering op te slaan (the way we were bekijken???).

En ook al past het niet in deze blog, ik kwam het via you tube tegen en ik vond het wel een leuke combinatie: pj harvey en nick cave! En ja best tof clipje! enjoy http://nl.youtube.com/watch?v=uHdNCHomHlU

12:12 Gepost door soet in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

lol alsof je nu een odue vrouw bent wiens leven voorbij is :D
maar een vleugdje nostalgie kan gee kwaad natuurlijk!

Gepost door: jeronimo | 30-05-08

Henry Lee is zo'n zalig nummerke!

En dankzij Iris ben k nu al een tijdje oude zielige videoclips aan het terugkijken.... Lang leven Aerosmith met Don't wanna miss a thing!

Gepost door: Ntone | 31-05-08

mja, soms gaat de tijd zo snel :) Maar als je ouder bent dan 20, dan mag wat nostalgie toch al hé ? :)

prettige week!

groet,
Tom

Gepost door: Tom | 01-06-08

De commentaren zijn gesloten.