05-06-08

Het einde in zicht!

Nog ongeveer één maandje en er komt eindelijk een einde aan mijn zigeunersbestaan (zonder mijn reisje erbij gerekend eigenlijk nog maar een week!). Maandenlang heb ik getjoold van west naar oost vlaanderen. Het grotendeel van mijn tijd leefde ik in mijn auto (duidelijk merkbaar!) . Ik moest aan alles denken, kleren op voorhand meedoen, dingen op voorhand regelen, een strakke planning maken om mijn sociaal en familiaal leven te kunnen behouden en op de laatste plaats ook niet vergeten dat ik ook aan mezelf en mijn lichaam moet denken!

Het einde is in zicht en de laatste loodjes wegen het zwaarst zeggen ze. Daarnet had ik gewoon even zin om niet meer aan iets te moeten denken en in mijn bed te kruipen, maar dat kon ik me niet permitteren!

Ik mag de dingen voor op reis niet vergeten, ik mag de verjaardagen van geliefden niet uit het oog verliezen, ik moet zorgen dat mijn belastingsbrief op tijd en stond bij de juiste persoon is, ik moet een reisgids kopen voor ny daar ik me niet op voorhand kan voorbereiden, een kado zoeken voor de babyborrel die ik vlak na mijn reis zal bijwonen (geen tijd meer om op de geboortelijst-plek te geraken!), bellen naar X,misschien toch eens kijken voor dat barstje in mijn autoraam (stomme stenen op autosnelweg!) vragen aan mijn moeder hoe het is geweest, de maandelijkse controles in uz, eten kopen voor vandaag en morgen, overschrijvingen voor appertement aanmaken, ....

Wat zal ik blij zijn als ik op reis ben en ik samen met de (nog grotere in rush vriendin) kan flaneren door new york city! 'Op vakantie' eens letterlijk nemen en niet elke dag hollen van her naar der, want er komen nog zware tijden voor ons: elk ons eigen plekje, gedaan met het zigeunersleventje van mij!

18:16 Gepost door soet in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

iedereen gaat hier precies naar ny!!! en niemand neemt mij mee :(
Nog ff volhouden en je mag erop uit! Tis misschien even lastig al die dingen nog doen, maar tzal het waard zijn :)
DADA

Gepost door: Maxie | 05-06-08

ben weer vergeten wanneer je nu vertrekt maar ik wens je alvast veel plezier overseas! val je al onder de regelign dat je vooraf electronisch toestemmin gmoet vragen om the usa binnen te mogen (voor odnerdanen van niet-visumplichtige landen)?
of is het nog niet van kracht?

veel foto's trekekn hé

Gepost door: jeronimo | 05-06-08

dat is het leven het leven is nu eenmaal hollen,als je veel van de wereld wil zien! Maar neem een klein beetje tijd om stil te staan!
tot aan de cinema, girl!

Gepost door: tilde | 06-06-08

Het klinkt een beetje als 'onthaasten'. Geniet alvast van het er-even-tussenuit-zijn, want het is in een knip voorbij.

Gepost door: Coudie | 06-06-08

ah super dat je toch je plaatsje gevonden hebt :) Vroeg of laat kom ik je wel vervoegen in dezelfde stad ;)

groet,
Tom

Gepost door: Tom | 07-06-08

De commentaren zijn gesloten.