04-08-08

Update part one!

(Eindelijk eens in de plaatselijke bib geraakt...)

Eindelijk ben ik gearriveerd in de stad waar ik zo op verliefd geworden was, de stad die ervoor zorgde dat ik al mijn zekerheden (lees: vast werk, vaste woonst) overboord gooide, de stad vol mogelijkheden! De stad waar herrinneringen reeds gemaakt zijn en waar er nog vele herrinneringen op komst zijn geloof ik en waar ik stap voor stap opnieuw zekerheden probeer op te bouwen.

De feesten in Gent zitten nog in mijn kleren of de feesten in Lokeren staan al weer op me te wachten. De zomer doet altijd goed, zoveel leuke dingen dat de mindere dingen (lees werken en kuisen in appartement) een klein beetje uitstel krijgen...maar ik geraak er wel en ik geniet volop!

Duizend blogtekstjes zijn reeds in mijn hoofd opgemaakt maar door mijn internetloos appartement zijn ze één voor één verdwenen en nu ik op internet geraak blijk ik inspiratieloos te zijn... Verschrikkelijk. Ik doe mijn best om sebiet (als ik weer een beetje tijdskrediet krijg om te bloggen in de bib een thema aan te snijden, hét thema die mijn al heel mijn leven bezighoudt: relaties!)

16:57 Gepost door soet in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

feesten komt eerst en dan pas relaxen en bloggen :-)
nog veel succes en plezier in alles wat in je hoofdje zit! :-)))

Gepost door: jeronimo | 04-08-08

Lokerse feesten? daar ben ik de komende week ook nog een keer of drie te vinden, te beginnen met morgen al :)

groet,
Tom

Gepost door: Tom | 04-08-08

De commentaren zijn gesloten.