19-11-08

I guess i always will be a dramaqueen!

 

authentic_drama_queen.jpgdecoration

 

Jarenlang al zoek ik droevige muziek op, het liefst muziek waarin liefdesverdriet aan bod komt of de verscheurende keuze tussen twee liefdes.

Jarenlang keek ik naar drama films en kon ik huilen omdat men X verteld had dat mister Jiggles niet naar de muizenhemel ging. 

Jarenlang las ik drama boeken en vond ik het verschrikkelijk dat het boek geen happy end had, telkens weer vond ik het erg!

jarenlang keek ik naar series en zat dan te snifferen als ik de moeder hoorde vertellen hoe haar junk-zoon weggelopen was, wat ze had bijgehouden en moest ik mijn neus snuiten als ze zoon en moeder dan bij elkaar brachten in één zelfde studio of als de zoon niets meer wilde te maken hebben met de zoon.

Op de dag van vandaag, na het nodige drama in mijn eigen leven, blijf ik toch genieten van de drama in muziek, film en tv. Misschien op een andere manier, dat zou kunnen maar toch heb ik het nodig in mijn leven. I guess i always will be a dramaqueen.

Aanrader liedje met dan aan de enige echte Fille:

Elephant van Rachael Yamagate

Met mijn favoriete quote van het moment in:

 

'So for those of you falling in love, keep it kind, keep it good, keep it right. 
Throw yourself in the midst of danger, but keep one eye open at night'

22:46 Gepost door soet in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

hey Soet,

ik heb ook zoiets. Als een film slecht afloopt, vind ik dat in zekere zin leuk. Ergens een happy end, komt bij mij altijd als onnatuurlijk over. Ik kom het liefst heel stil en kotsmisselijk uit een cinemazaal door een donker en zwart einde van een film, dan dat ik een feelgood-movie heb gezien. Dan pas ben ik letterlijk kotsmisselijk ;)

Dus geef mij maar films die slecht eindigen, of tenminste met een open einde. Dan kan ik zelf nog een slecht einde verzinnen. En soms, heel soms mag er hoop zijn achteraan een film. Daar heb ik ook niks op tegen, zolang het maar subtiel is en het er niet te dik op ligt. Hoevaak het al niet voorgekomen is dat ik geniet van een film, maar dat die dan in mijn ogen verkracht wordt door een laatste scène mèt happy end, kan ik al lang niet meer tellen. De meeste films duren altijd 5 minuten te lang ;)

Achja, het zal de aard van het beestje zijn zeker? Een zekere zin zoeken naar: goh die heeft het toch nog slechter dan mij... Misschien :)

groet,
Tom

Gepost door: Tom | 20-11-08

Wel een erg erg mooie quote seg :-o

Gepost door: Trits | 21-11-08

ik ben niet voor bad ends, ik hou van de nodig drama, maar alles moet wel goed komen zenne, ik hou van de twijfel, en dergelijk... later meer!

Gepost door: rechtzetting! | 22-11-08

amai zeg, die fILLE heeft nogal eens goeie smaak :-p

Gepost door: fILLE | 23-11-08

De commentaren zijn gesloten.