09-04-09

Girlsnight out!

We worden allen een beetje ouder, hoe hard een mens zich er ook zou tegen willen verzetten, het is een strijd die je niet kan winnen!

Na supervele telefoontjes en mailtjes kwamen we toch tot die ene datum! EIndelijk konden we X haar verjaardag vieren, zo'n vier maanden nadat ze reeds dichter bij de 30 komt! Pistolekes bij de bakker halen en samen rond brunchen om daarna richting wellness oord te gaan, schroom overwinnen, veel gegiechel, cola met chips, jacuzzi, sauna, zwembad, hamman en ijs (weer gegiechel), gelijkaardige gesprekken gelijk 5 jaar geleden (boys boys boys), maar ook héél andere gesprekken dan in het verleden (money money money), lekker uitgebreid maar niet al te vettig eten en weer relaxen met een massage whole the way onder het stomme geknetter van een radio die net niet zo zuiver speelt (bye bye ontspannen mood).

Nog een romantische plakker bekijken op tv om dan tegen middernacht tot het besluit te komen dat we beter nog es een dansplek opgaan zoeken. Ons optutten en met de danshit van de week in den auto naar een onbekende plek te rijden. Onze charmes gebruiken voor de beste parkingplek en niet in een rij te hoeven aanschuiven om ergens te gaan dansen. 

Met z'n allen gaan slapen onder één dak (weliswaar in verschillende bedden) om dan de volgende ochtend elke onze eigen weg weer op te gaan!

Girls will be girls!!!

Bekijk de afbeelding op ware grootte

17:37 Gepost door soet in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ah, super dat je dat nog kan doen :) Ook al vergt het steeds meer planwerk.

groet,
Tom

Gepost door: Tom | 09-04-09

30 Wat is de jeugd oud aan het worden!!!

Gepost door: tilde | 18-04-09

De commentaren zijn gesloten.