30-09-08

mijn kleine zus in de grote wereld...

Ik hou niet van afscheidsfeestje (ik neem niet graag afscheid en haat het woord), daarom was ik blij dat ik vant weekend gewoon naar een uitzwaaifeestje moest.

Mijn klein zusje gaat voor negen maanden plus 3 maanden naar het verre Afrika,

ik weet dat ze het daar verdomd goed zal stellen en doen

net zoals ik weet dat ik haar verdomd zal missen.

(maar ik zal niet als eerste huilen vant weekend, als is het maar omdat iedereen zegt dat ik het wel zal doen...) Meer emo vant weekend persoonlijk voor u sisi!

Om één of andere reden vond in dit prentje zéér toepasselijk, zie jij waarom (hihih).

18:36 Gepost door soet in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

21-09-08

Ode part 3008

Ode aan mijn vriendje,

Die mijn hoofdje vastneemt en er een zachte kus opgeeft als ik hoofdpijn heb,

die de woorden uitspreekt waar andere vriendjes niet opkwamen,

die me de vrijheid en ruimte geeft om mijn ik te blijven ontwikkelen,

die me toekomstperspectief gaf op het moment dat ik dacht dat het einde van de wereld aangebroken was,

die mijn moeder aan het lachen brengt,

die mij geen moeilijke mens vindt en omkan met mijn moodswings,

die met kleine oogjes smorgens tegen me zegt dat ik koddig ben,

die de sfeer er tracht in de brengen als ik gefrustreerd in de file zit (40 minuten en nog es 50 minuten in file staan leidt echt tot agressie bij mij, gelukkig maakten we vrienden in de file of er gebeurden ongelukken!),

die gewillig mijn kledingsadvies zal ondergaan zonder morren of zuchtenOnbeslist

Ode aan mijn vriend,

omdat ik gewoon eens zin heb om al die dingen openbaarlijk te uiten!

 

 

14:35 Gepost door soet in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

15-09-08

Binnenkort begint in te korten

Binnenkort zal ik weer rondhuppelen in de virtuele wereld want ook al lukt het me wel zonder internet (na een tijdje afkicken) eens mijn lieve kleine zus in het verre Afrika zit zal ik niet zonder kunnen en MOET ik gewoon internet hebben, de tijd dringt..maar binnenkort begint te korten.

De vragen die mij, mijn vrienden,mijn zussen? mijn lief, mijn collega's, mijn vrienden van collega's ondertussen bezighouden zijn de volgende:

--> zou je voor één miljoen dollar (of één miljoen euro) met een miljoenenmens naar bed gaan?

--> zou je voor datzelfde bedrag de liefde bedrijven met diene mens als je partner dit verbied????

Benieuwd naar jullie meningen (en ja da's naar aanleiding van diene film!)

16:00 Gepost door soet in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

03-09-08

Searching for the perfect dress

Laten we het eens wat luchtig hebben...over een 'zwaar' vrouwenonderwerp: shoppen! Het is weer zover ik MOET weer enkele outfits rijker worden daar ik getuige ben op de trouw van een vriendin en de shopstress kan weer beginnen. Ten eerste omdat ik deze keer niet één outfit moet vinden maar twee (een mens wil toch niet op twee verschillende dagen met één dezelfde outfit op de foto's staan en stel dat je dan die eerste dag zodanig je best doet om niet te morsen en dan toch morst...ik zie het al voor me en ik moet voorbereid zijn op elk rampscenario...dus staat het vast: twee outfits!). Nu lijkt me dit voor elke vrouw een topopdracht: twee outfits kiezen! En voor mij normaal gezien ook...helaas zit ik in mijn off-shopdag (en als ik dan toch ga shoppen dan is het meer 'interieurshoppen'. Sedert ik me gesetteld heb in de big city merk ik ook dat mijn shopgedrag helemaal anders is (lees niet dat ik minder shop maar minder geconcentreerd!). De catwalk is gevuld met mooie kleedjes, maar de winkels niet. Ik concentreer me niet op het winkelen maar op de conversaties in het pashokje. IK glimlach als ik in het kotje naast me een vriendin hoor zeggen 'maar neen gij past niet in de maatje small' waarop andere vriendin zegt 'ik geraakt daar wel in' om dan even later toe te geven dat ze er niet in kan. IK glimlach minder als mijn vriendin zegt dat ik niet flatterend in een kleedje sta en stel het shoppen even uit tot in betere tijden...

Mochten bloggers onder jullie ergens mooie kleedjes gezien hebben (die mij niet zullen ruineren door ze te kopen) laat het ma ASTUBLIEFT weten! Alvast zit er in mijn hoofd okergeel en Angelina Jolie style...maar ik sta open voor alles! En ben ondertussen wel tevreden met mijn nieuwe sportschoentjes (die ik eigenlijk helemaal niet nodig had!) en met mijn nieuw bedovertrek Lachen (en hopelijk vind ik in de fnac nog mijn goesting! Lachen

(ik weet wel dit is geen oker geel en mijn boezem is ietsiepietsie anders en tis achteraf gezien niet helemaal dat maar kom, er moet toch iets in mijn hoofd zitten é)

16:53 Gepost door soet in Algemeen | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook |

29-08-08

Changes

In Jesus moon zingt Nice Cave het volgende:

'People often talk about being scared of change but me i'm more afraid of things staying the same...'

De ideale verwoordingen om weer aan te tonen dat er een identiteitscrisis op komst is bij mij (en wat ben ik blij dat ik weer eens niet alleen ben die het moet doorworsten, een kameraad zit in dezelfde fase! Herkenning bij anderen doet zo'n goed en je voelt je er begrepen door in het leven!Merciekes jij daar!).

Waar zal mijn leven naartoe leiden en waar is de stap naar evolutie? Naar revolutie? Hoe kan ik die treden op geraken? En neen niet de trappen naar de kelder, de trappen naar de zolder? Eerst en vooral is het belangrijkste onder de mensen blijven, onder de stimulerende, enthousiaste mensen, die je zot en wild maken van die nieuwe dingen,nieuwe tonen, de leukste technologische gadgets, nieuwe clubs, nieuwe pubs, andere oorden,... Het geeft je een missie en doel om naar te gaan, het geeft je de drang naar verandering, maar die gaat helaas gepaard met onrust... Wat kies je dan? Drastische veranderingen daar is mijn ik'je nog niet aan toe, net nu ik een beetje op mijn plooi ben moet ik het ook niet opzoeken, so in the meanwhile sus ik een beetje mijn geweten daar een tussenplan op te starten, enkele cursussen te volgen, kijken waar ik wil geraken in mijn leventje en misschien een vijfjarenplan opmaken met things to do before i turn 30...Onbeslist

(humoristisch statement om het allemaal wat te relativeren!)

11:45 Gepost door soet in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

23-08-08

Dilemma?!

Velen mensen beginnen mijn blog te lezen en komen dingen te weten via deze blog en niet meer via gesprekken in het echte leven, mijn diepe gevoelens worden afgeschermd en er is een angst om dingen hier te noteren en het risico te hebben dat ze als echt ervaren worden en dus verkeerd geinterpreteerd zullen worden.

Redenen genoeg om deze blog in schoonheid te laten beeindigen ware het niet dat ik eraan verslaafd ben, dat ik deze virtuele interactie zou missen, dat ik de reactie'tjes zou willen behouden zonder meer... dat ik mijn virtuele vriendenkring (hihih) wil bewaren... Het dilemma van de dag!

12:38 Gepost door soet in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

09-08-08

Nog steeds...

Nog steeds geen internet op mijn appartementje, dus zit ik hier weer tussen de gentse vroege vogels in de bib... 

Nog steeds niet veel inspiratie...

Nog steeds hevige jeuk van die verdomde muggen...

Nog steeds leven tussen de verhuisdingen en met matras op de grond (maar er is verbetering op komst, mijn bed staat al in dozen bij me)

Nog steeds soms een beetje terughouden hier omdat ik te horen kreeg dat er meer mensen mijn blog lezen dat ik vermoed (lieve mensjes maak je toch bekend!)

Nog steeds volop aan het genieten van de zomer

Nog steeds een groot gemis dat mijn papie er niet meer is

Nog steeds zo dankbaar dat ik vriendinnetjes en vriendjes heb

Nog steeds vind ik het fijn om es in bloggenland te vertroeven

Nog steeds ben ik superblij dat ik de gentse feesten doorstaan heb en wil ik als afsluiter verwijzen naar een andere blog, waarop er een fragmentje staat van mijn favoriete band: http://angeltrash.blogspot.com/ (enjoy en laat jullie mening horen!)

Groetjes en tot een volgende bib-bezoek, housewife S. moet nu patatten gaan schillen...

12:26 Gepost door soet in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |